Gratis verzonden vanaf €250,- excl.      Voor 18:00 besteld, volgende dag bezorgd      Levering altijd uit eigen voorraad

Download hier het E-liquidplaza RMA formulier.

Stappenplan retourneren defecte producten.

1. Test de producten uitvoerig op de door de klant gestelde defecten om te voorkomen dat correct functionerende producten worden geretourneerd.

2. Controleer of de betreffende producten nog binnen de gestelde garantietermijn vallen. Op coils, atomizers en verdampers (tanks, rda’s en clearomizers) rust enkel DOA (Death on arrival) garantie. Op batterijen, welke onderhevig zijn aan normale slijtage, rust een garantie van 3 maanden op productiefouten. Producten welke niet aantoonbaar zijn ingekocht bij e-liquidplaza.nl vallen niet onder de door ons verstrekte garantie. Producten welke, slecht onderhouden zijn, val- en/of breekschade bevatten of op onjuiste wijze zijn gebruikt komen niet in aanmerking voor reparatie of vervanging onder garantie.

3. Geretourneerde e-sigaretten/verdampers worden uitsluitend behandeld indien deze geen e-liquid meer bevatten. Dit in verband met de veiligheid en gezondheid van ons personeel. Tevens kan door het transport een gevulde verdamper gaan lekken, en vervolgens vochtschade veroorzaken aan een meegeleverde batterij of e-sigaret. Hierdoor wordt het voor ons vaak onmogelijk om de oorzaak van het initiële defect te achterhalen. Clearomizers, atomizers, verdampers, AIO starter kits en soortgelijke producten worden daarom niet behandeld als deze bij aankomst nog gevuld blijken te zijn met een (nicotinehoudende) vloeistof. 

4. Producten dienen in de originele verpakking, of tenminste inclusief de securitycode (krascode / serienummer), geretourneerd te worden. Producten zonder bijbehorende securitycode kunnen niet geïdentificeerd worden en vallen daarmee buiten de garantie. Houd hier rekening mee bij de verkoop van het product!

5. Voeg aan elk defect product ons retourformulier toe en vul deze zo ver als mogelijk in. 

6. De defecte producten inclusief begeleidende retourformulieren kunnen geretourneerd worden aan onderstaand adres.

E-Liquidplaza.nl
Afdeling Retour B2B
Caïrostraat 64
3047 BC Rotterdam, Nederland

­čŹ¬ Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.